Bezorgen en retourneren

Welkom in de webshop van Acqua di Bolgheri

Ervaar het gemak van online shoppen bij Acqua di Bolgheri.
Vindt hier uw inspiratie in de 10 verschillende geurlijnen met bijpassende producten.

U vindt op onze website een duidelijke beschrijving van iedere geurlijn en de bijbehorende ingrediëntenlijst.
Wanneer u een artikel besteld kunt u aangeven of u het als een cadeau verpakt wilt ontvangen of naar iemand wilt verzenden met een persoonlijke boodschap. Daarna kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar onze bankrekening of met Ideal betalen.

Op werkdagen wordt binnen 24-48 uur uw bestelling verzonden. U ontvangt een e-mail als de bestelling is verzonden met het bijbehorende trackingnummer.
De standaardkosten bedragen € 6,95 per bestelling.

Als u ervoor kiest de bestelling (als cadeau) op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen, wordt de factuur niet meegezonden.

Wij wijzen u erop dat de kleur van de afgebeelde producten mogelijk beïnvloed wordt door uw beeldscherminstellingen.

Wanneer u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen, of indien u een order herroept kunt u binnen 14 dagen gebruik maken van de retour mogelijkheid.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze ongebruikt zijn en verpakt in de originele verpakking. Een cadeaubon van Acqua di Bolgheri kan niet worden geretourneerd.

Voor het retour zenden van (een deel van) uw bestelling draagt u zelf zorg voor de retour kosten. U ontvangt het aankoopbedrag en de verzendkosten van het geretourneerde artikel terug wanneer u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen. Wanneer u de order herroept ontvangt u de retour verzendkosten niet terug.

Neem voor het retour zenden van (een deel van) uw bestelling contact op via een e-mail aan info@acquadibolgheri.nl.

Zodra het pakket in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag volgens de wijze van aankoop zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op uw bank- of girorekening teruggestort. U dient het retourbewijs te bewaren totdat het aankoopbedrag is teruggestort.

U kunt natuurlijk ook altijd uw zending terugbrengen in onze boutique in Rotterdam.

Bestellingen betaalt met een cadeaubon worden retour gegeven in de vorm van een nieuwe cadeaubon van Acqua di Bolgheri.

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van uw bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat u besteld heeft, niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan u gecrediteerd.

Een aantal producten uit ons assortiment wordt geleverd vanuit een extern magazijn. De levertijd van deze orders kunnen oplopen tot 10 werkdagen. U ontvangt hierover een e-mail met een indicatie van de extra levertijd.

Mocht u een bestelling voor meerdere producten hebben gedaan, waarvan er in ieder geval één uit het extern magazijn wordt geleverd, overleggen wij per e-mail met u de beste leveringsoptie.

Rondom extra drukke periodes zoals bijvoorbeeld de feestdagen kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.